Warning: The magic method VFB_Pro::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/9/2/techdata-av.dk/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php on line 78 Warning: The magic method VFB_Pro_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/9/2/techdata-av.dk/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/public/class-form-display.php on line 51 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/9/2/techdata-av.dk/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php:78) in /customers/7/9/2/techdata-av.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 691 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/7/9/2/techdata-av.dk/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php:78) in /customers/7/9/2/techdata-av.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 699 BenQ | Maverick Guide

BenQ

Grænseløs inspiration med BenQ RP-serien

BenQ’s interaktive skærme er den definitive løsning til moderne virksomheder, som gerne vil tage del i morgendagens innovation og skabe samarbejde i realtid, uanset tid og sted. Med en lang række forskellige størrelser, gør BenQ’s interaktive skærme det muligt for organisationer at få mest muligt ud af deres kontorlokaler, og anvende interaktiv teknik.

Med en ultra høj opløsning og 4 x højere pixel tæthed sammenlignet med andre full HD-skærme garantere BenQ 4K2K (3840 x 2160) interaktive touch skærme og knivskarpe billeder med fantastisk billedkvalitet.

EZWrite – mere end bare noter

EZWrite, som er forudinstalleret på BenQ’s interaktive skærme, er noteappen, som gør mere end bare at tage noter.  Med et omfattende værktøj til samarbejde og præsentationer er EZWrite perfekt til møder og interaktive diskussioner.

Skriv med NFC-pen

NFC-pen er en let NFC-aktiveret pen, som er specielt udformet til at tage noter med EZWrite. NFC-pen føles som en rigtig pen, og skåner dine fingre fra den anstrengelse, som kan opstå ved lange sessioner foran tastaturet.

 

Zoom – for mere effektive møder 

Zoom er en tjeneste, som kombinerer videokonferencer, gruppechat og diskussionshåndtering på et og samme sted. Med et enkelt tryk på en knap, gør Zoom det muligt at arrangere og samle en række forskellige enheder, for at opnå synkroniserede gruppemøder i høj kvalitet. Zoom giver dig mulighed for at kommentere i realtid, og distribuere optagelser af mødet bagefter.

Skånsom for øjnene 

BenQ’s interaktive skærme er bygget med eye-care-teknologi for at levere en behagelig seeroplevelse, som er fri for flimmer og irriterende blåt lys. Det forhindrer, at øjnene bliver trætte af at fokusere i lange perioder.

Multikompatible

BenQ’s interaktive skærme er kompatible med de fleste operativsystemer, inklusive Windows, Mac, Linux og Chrome. Præsenter indhold fra en hvilken som helst enhed med nem plug-and-play-funktionalitet. 

Tilpassede Android™ apps

Modellerne RP840G og RP750K er forsynet med effektive apps til virksomhedspræsentationer, inklusive WPS Office, webbrowser og medieafspiller. På den måde kan virksomhederne mindske de problemer, der skyldes uautoriserede apps, samtidig med at det er muligt at få hurtig adgang til forskellige dokumenter, onlinekilder og videoer.