Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub avanceret teknologi til den moderne arbejdsplads

Microsoft Surface Hub integreres perfekt med den moderne arbejdsplads og fremmer produktiviteten alle de steder mennesker mødes for at samarbejde, lige fra store konferencelokaler til uformelle mødelokaler og kontorer. Det omfattende integrerede design, muligheden for to skærmstørrelser og de fleksible konfigurationsmuligheder gør, at der findes en løsning til en hver virksomheds behov. Microsoft Surface Hub er også designet til nem installation og ekstern administration.

Alle lokaletyper

Det fuldt integrerede design, de fleksible valg- og opsætningsmuligheder samt valg af størrelse giver dig den ideelle løsning til enhver lokaletype.

Del dit indhold på en nem måde

Du kan nemt dele indhold fra bærbare computere, tablets eller telefoner. Med inkback– og touchback-teknologien vises ændringerne på de kompatible personlige enheder. Alle kan se indholdet og deltage aktivt, uanset hvor de befinder sig. Den rene lyd og video i høj kvalitet gør møderne helt uforglemmelige.

Bliv forbundet

Microsoft Surface Hub tilbyder en række tilslutningsmuligheder med trådløs opkobling, HDMI, NFC, Bluetooth og porte til at forbinde perifere enheder.

Pen

En naturlig skriveoplevelse, som giver samme flydende fornemmelse som at skrive med en pen på papir.

Touch-kommandoer

De avancerede touch-kommandoer har nøjagtig genkendelse af op til 100 touch-punkter, hvilket giver flere personer mulighed for at interagere på skærmen på samme tid.

Windows 10

En ny oplevelse med Windows 10, der er tilpasset brug i grupper, bygget op omkring en pen og input i form af touch-kommandoer. Kan bruges sammen med mange applikationer uden behov for bekræftelse.

Inklusive Office

Microsoft Surface Hub indeholder Microsoft Office-programmer såsom Word, Excel og PowerPoint samt OneNote-notesbog og Skype for Business.

Kendte apps

Microsoft Surface Hub indeholder Microsoft-software og -tjenester, som din virksomhed er afhængig af, f.eks. Skype
for Business, Office, OneNote og meget mere.

Videosamarbejde med Skype for Business

Start møder til tiden ved blot at trykke på skærmen.
Slut mødet med mulighed for at gemme og sende mødeindholdet til gruppen, så det kan bruges senere eller som opsummering.

OneNote-notesbog

Brug OneNote-notesbogen til at udveksle idéer i åbent forum, og skriv noter med indhold fra andre apps, for at kunne inddrage eksterne deltagere i brainstormingen. Gem notesbogen som et ’beriget’ OneNote-arkiv med link og integreret indhold, og send det med e-mail til andre personer, så dine idéer ikke går tabt, når mødet er overstået.

Windows Apps

Skab oplevelser, der gør indtryk, med Windows 10-apps, der er designet til din virksomhed, og kør dem på enhver Windows 10-enhed, herunder også Surface Hub.

Processor
4. generations
Intel® CoreTM
processorer

Sensorer
Infrarøde, billed- og dybdesensorer

Grafik
55” Intel®
HD Graphics 4600
84”: NVIDIA
Quadro K2200

Kameraer
2 integrerede
HD-vidvinklet kameraer

Microsoft Surface Hub – har de nødvendige værktøjer til at optimere samarbejdet mellem mennesker

Skype for Business. Gør samarbejdet bedre med Skype for Business. Få chat, lyd- og videoopkald, onlinemøder og deling af arkiver i en og samme løsning.

Microsoft Office. Med de Office-programmer, du allerede kender og er fortrolig med, kan du oprette professionelle dokumenter, gemme dem i skyen, ændre dem og samarbejde med andre i realtid via Office Online.

I Office er du omdrejningspunktet. Du skal blot starte en Office-session for at få adgang til dine dokumenter, indstillinger og andre konfigurationer fra en computer, tablet, telefon eller internettet. Det betyder, at du kan fortsætte, hvor du slap – uanset tid og sted.

Microsoft OneNote. Alle dine noter på alle dine enheder.

Bliv forbundet med alle dem, du ønsker

Opret forbindelse til op til 250 personer (også selvom de ikke har Skype for Business). Det eneste de har brug for, er en telefon eller en internet opkobling.

Maksimal produktivitet med Office

Se, om dine kontaktpersoner er online, planlæg møder i Outlook og start samtaler fra programmer som Word eller PowerPoint.

Sikkerhed og kontrol

Samtaler beskyttes af et komplekst, krypteret godkendelsessystem. Derudover kan du administrere dine medarbejderes konti og indstillinger.

Få adgang, uanset hvor du er

Tag dine ting med dig på dine enheder, tablets og telefoner. Du kan bruge OneNote på alle enheder og på internettet.

Del

Arbejd sammen med venner, familie, klassekammerater og kollegaer. Del dine noter med andre, så de kan læse eller redigere dem.

På ét og samme sted

Brug OneNote derhjemme, i skolen og på arbejde for at nedskrive dine tanker, idéer og huskelister. Gennemse dine noter hurtigt vha. den nyeste notefunktion.

Microsoft Surface Hub – har de nødvendige værktøjer til at optimere samarbejdet mellem mennesker

Tabletten, som kan erstatte din bærbare computer

Enestående skærm. 12.3” PixelSense™-skærmen har en ekstremt høj kontrast og lav blænding, så du får et livagtigt billede.

Enestående ydelse

Surface Pro er din mobile arbejdsstation med Intel® Core™-processorer, der giver dig mulighed for at køre flere programmer.

Arbejd på farten

Med en støttefod med flere positioner samt et forbedret Type Cover, kan den laves om til en fuldt funktionsdygtig bærbar computer med computersoftware.

Utroligt mobil

Surface Pro har mere styrke og lethed end nogensinde før med sine 766 g og er den mest alsidige og produktive enhed, du nogensinde har arbejdet med.

Skriv naturligt og arbejd bedre med en pen

Surface Pen giver dig mulighed for at skrive naturligt på dokumenterne og oprette arkiver, skrive noter i hånden og oprette elektroniske underskrifter.