Huddle Room Kit

med HP Elite Slice

Anbefales til mindre fælleskontorer

Hurtig adgang, effektiv konferencebetjening, støjdæmpning og lydforbedring – her har du den ideelle konferenceløsning, der forvandler mødelokalet til alle medarbejdernes foretrukne videokonferencelokale.

HP Elite Slice til mødelokaler

Med Intel® Unite™ 3.0 og Iluminari Quicklaunch SE, der gør det let at dele en skærm, etablere møder og tilgå netværksdrev og -enheder. Løsningen inkludere også indbygget trådløst LAN, HDMI-port og mulighed for USB-tilslutning.

Collaboration Cover

Betjeningsknapper der er lette at tilgå for opkald/besvar, mute, volume regulering og afslut opkald.

HP Audio Module

Med HP Audio Boost, HP Noise Cancellation software, dual-mikrofon, specialindstillet lyd fra Bang & Olufsen, og Skype for Business™ Certification.

Logitech BRIO Webcam

4K UHD-kamera med 5x digital zoom, infrarød ansigtsgenkendelse, vidvinkel, Windows Hello certificering og RightLight 3 lysjustering med high dynamic range teknologi (HDR).

Logitech K400 Professional Touch Keyboard

Trådløst trådløsttastatur med 10 meters trådløs rækkevidde, 18 måneders batteritid og mulighed for tilpasning af taster.

Conference Room Kit

med HP Collaboration PC

Designet til mødelokaler

Her har I den samarbejdsløsning, der opfylder jeres behov for at øge produktiviteten, styrke de personlige relationer og gennemføre virkelighedsnære videomøder. Samarbejdsværktøjerne arbejder med avanceret HD-streaming, der integreres med jeres eksisterende software eller cloudløsning.

HP Collaboration PC

Med Intel® Unite™ og Iluminari Quicklaunch SE gør det let at dele en skærm, etablere møder og tilgå netværksdrev og -enheder.

Logitech K400 Professional Touch Keyboard

Trådløst trådløsttastatur med 10 meters trådløs rækkevidde, 18 måneders batteritid og mulighed for tilpasning af taster.

Logitech PTZ kamera

Full HD-video med 30 frames pr. sekund.

Logitech GROUP Speakerphone

Tilsluttes til PC via USB eller mobilenhed via Bluetooth® teknologi, ultraklar lyd, fjernelse af ekko, støjdæmpning og intuitiv betjening med ekstra lang ledning.

Logitech fjernbetjening

Let at justere lydstyrken, besvare og afslutte opkald og meget mere, uanset hvor du er i lokalet.