Vision

Uovertruffen lyd med Vision 60 W CS-1600p

Vision CS-1600P-højttalerne har en integreret 60 W forstærker, som eliminerer behovet for en ekstern forstærker. De er ideelle til mødelokaler, som kræver en lydløsning i høj kvalitet med trådløse muligheder.

Bluetooth 4.0

CS-1600P-højttalerne kan tilsluttes direkte og trådløst fra en telefon eller en bærbar computer. Når Bluetooth-forbindelsen er aktiveret, søger højttalerne efter kompatible enheder og skifter automatisk indgang, når de sluttes til en enhed.

Fjernbetjening

IR-fjernbetjeningen har en lang række indstillinger, bl.a. justering af høje og lave toner.

Digital chip

CS-1600P-højttalerne bruger en klasse D digital forstærkerchip, som ikke bruger strøm, når den ikke er i brug, og bruger meget lidt, når den er. Desuden skifter forstærkeren automatisk til standby-tilstand, hvis den ikke registrerer en indgang.

Lydudgang

Hvis du skal installere to sæt højttalere i mødelokalet, hjælper en lydudgang med at sende et lydsignal til det andet par CS-1600P-højttalere. Du kan tilslutte lige så mange sæt højttalere, som du har behov for.

Vision har et omfattende sortiment af beslag og standere, som kan imødekomme alle dine behov.

Smarte, tekniske og pålidelige AV komponenter til din installation

Vision TC-HDMIIP HDMI over IP

TC-HDMIIP konverterer HDMI-signal til TCP/IP-pakker til transmission via et standard LAN-netværk. Da der ikke er noget synligt tab af videokvalitet, er det perfekt til virksomheder og digital skiltning. Hver modtager på et netværk bruger en kompakt båndbredde på 18 Mbps takket være H.264-komprimeringen. Du kan sende en til en direkte eller en til mange over LAN.

Nyhed! Vision TC-HDMIW30 Wireless HDMI & mDP

Send indhold fra din bærbare computer direkte til en fladskærm eller en projektor uden problemer. Tilslut donglen til din bærbare computers HDMI-port eller Mini-DisplayPort, og den vil automatisk begynde at sende til modtageren, der er tilsluttet skærmen. Du behøver ingen programmer eller drivere.

Nyhed! AV-1800 2 x 50w digital amplifier

Den forbedrede AV-1800 er kompakt og har en simpel brugergrænseflade med blot to knapper, der skal drejes for at justere og skubbes for at skifte. Den har et udvalg af indgange – herunder Bluetooth og mikrofonindgang – hvilket gør den egnet til mødelokaler, små auditorier, aulaer og mindre kirker. Kan styres via RS-232.

Vision TC3-CTL Universal betjeningspanel

Techconnect Control3 er det mest fleksible, professionelle betjeningspanel på markedet. Et simpelt kontrolpanel styrer alt og viser kun brugerne de funktioner, de bruger hver dag. Ingen opkald til teknisk support. Ingen bortkomne fjernbetjeninger. Alt i ét sikkert Techconnect-modul.