Logitech SmartDock

Smartere end de fleste

Logitech SmartDock

Logitech® SmartDock er en AV-styrekonsol, der giver markedets bedste oplevelse af Skype® for Business møder og samarbejde. Mødet startes med et enkelt tryk.

SmartDock er designet i samarbejde med Microsoft® og giver udvidet I/O for Surface® Pro, som supportere op til 2 stk. HDMI skærme, tre USB 3.1 porte og Gigabit Ethernet, så IT-administratoren kan tilslutte de anbefalede enheder, f.eks. Logitech ConferenceCams. 

Den indbyggede bevægelsessensor aktiverer systemet, når en person træder ind i rummet. Det er let at dele indhold fra en bærbar computer med 1080p60 HDMI-input og skærmklip. Med den ekstra extender boks og et enkelt 5 m kabel med HDMI, USB, LAN og strømforsyning, får man en enkel og ukompliceret opstilling på mødebordet.

Den drejelige, støbte metalbase gør Surface Pro ekstra sikker. K-lås og tyverisikrede skruer sørger for, at den tilhørende tablet altid er på sin plads og klar, når I skal holde møde.

SmartDock er i et elegant design og sikrer effektiv styring af forretningsmøder via Skype for Business.

AV-konsol

SmartDock og Microsoft Surface Pro optimerer Skype for Business samarbejde i mødelokaler. Lad den bærbare computer blive på kontoret – i mødelokalet startes det optimerede Skype for Business videomøde med et enkelt tryk.

Sikker montering af Surface Pro med integreret strømforsyning

K-lås og tyverisikrede skruer giver en sikker installation, så Surface Pro altid er på sin plads, opladet og klar til de vigtige møder – nemlig dine møder!

Udvidet I/O til Surface Pro

Understøtter et bredt udvalg af installationsmuligheder og tilslutninger med dual 1080p displayporte, HDMI-input til deling af indhold i 1080p60, tre USB 3.1 type A-porte, Gigabit Ethernet og ministik til headset.

IR-bevægelsessensor

Aktiverer helt praktisk systemet ved bevægelse i mødelokalet og sparer energi, når lokalet er tomt.

Enkel installation

Den ekstra extender boks samler HDMI, USB, LAN og strømledning til et enkelt 5 m kabel og sikrer en enkel opstilling på mødebordet.

Indbygget understøttelse af Logitech GROUP i den ekstra extender boks

Når SmartDock Extender Box anvendes med Logitech GROUP, er der ikke behov for GROUP hub, strømforsyning eller andre kabler.

Designet i samarbejde med Microsoft

Det tætte samarbejde mellem Logitech og Microsoft sikrer en fuld og transparent integration med Surface Pro og Skype for Business.

SmartDock kan anvendes med alle Logitech ConferenceCams

SmartDock kan kombineres med et bredt udvalg af AV-enheder til mødelokaler. Alle Logitech ConferenceCams kan anvendes med SmartDock.

Optimeret til Skype for Business

SmartDock giver høj kvalitet til lave omkostninger i Skype for Business samarbejdet i fælles mødelokaler.

Logitech MeetUp

Superbredt synsfelt til små rum

Logitech MeetUp

Logitech® MeetUp giver enestående videokvalitet i små mødelokaler. Med 120-graders synsfelt kan I nemt være op til otte personer i et lille lokale. Med 4K-sensoren med ultrahøj definition og Logitech-objektivet får du ekstraskarp billede, og funktionerne til panorering, vipning og zoom giver dig mulighed for at have det rette fokus.

De indbyggede lydfunktioner i MeetUp er optimeret til akustikken i små mødelokaler og giver en fantastisk lydoplevelse. Tre vandrette mikrofoner og en finjusteret højtaler sikrer at dine møder lyder lige så godt som de ser ud. MeetUp har et kompakt alt-i-ét-design der reducerer ledningsrod, og det har nem tilslutning via USB så det fungerer med det samme med hvilket som helst program til videokonferencer og alle cloud-tjenester – inklusive dem du allerede bruger.

Bredt synsfelt på 120°

Gør at alle i mødelokalet kan ses. Selv dem der sidder tæt på kameraet eller langs væggen.

Ultra HD 4K-billedsensor

Understøtter flere opløsninger, herunder 4K (Ultra HD)1, 1080p (Full HD) og 720p (HD), så du kan vælge den kvalitet der passer til dit program og din skærm.

Knivskarpe billeder

Den avancerede objektivteknologi fra Logitech sikrer at din video har fantastisk opløsning, hastighed, ensartethed, farvebalance og detaljeringsgrad.

Specialtunet højtaler med 3 mikrofoner

Tre retningsuafhængige mikrofoner med stråleretningsteknologi, ekkoneutralisering og reduktion af baggrundsstøj – og en specialtunet højtaler – er specielt optimeret til små mødelokaler.

Mekanisk panorering/vipning

Udvid dit synsfelt endnu mere – op til 170° – for at panorere til whiteboardet eller vise andre områder i lokalet.

5 x HD-zoom

Stil skarpt på nærbilleder af genstande og indholdet på whiteboards med fremragende detaljeringsgrad og klarhed.

Trådløs Bluetooth®-teknologi

Opret forbindelse til en Bluetooth-enhed, og få opkald med fantastisk lyd.

Kompatibelt med udvidelsesmikrofon

Den valgfri udvidelsesmikrofon øger lydens rækkevidde fra 2,4 m til 3,7 m.

Mange monteringsmuligheder

MeetUp giver frihed til at montere det hvor det passer bedst – på skrivebord, væggen eller på en skærm – så du får den bedst mulige mødeoplevelse i små lokaler.

Radiosignalfjernbetjening

Du kan nemt styre kameraets funktioner til panorering/vipning/zoom under møderne uden behov for nogen ledninger.

Kensington®-sikkerhedsstik

Et Kensington-sikkerhedsstik sikrer udstyret med en lås så du undgår tyveri.

Virker sammen med de fleste programmer til videokonferencer

Det fungerer endda med stort set alle softwareprogrammer til videosamtaler – også det I bruger i forvejen.